14 Mayıs 2010 Cuma

3
Blogger Yorum Kuralı Ekleme

Blogger'da yazılarımıza yorum beklerken çok değişik yorumlar alabiliriz.Fakat bunu en alt sayıya indirmek de bizim elimizde.Nasıl mı? Yorum kutusunun üstüne kurallar ekleyerek.Çoğu site ''Küfür etmeyiniz , Türkçe'yi düzgün kullanınız' gibi ibareler koyar.Siz de istediğinizi yapabilirsiniz.

İlk olarak Ayarlar / Yorumlar ' a geliyoruz ve Yorum Formu İletisi'ne mesajımızı yani kurallarımızı yazıyoruz.Geriye tek kalan ise Kaydet diyerek çıkmak.Daha sonra göreceksiniz ki yorum yazanlar belirli ölçüde dediklerinizi dikkate alacaklar.



3 yorum:

hera dedi ki...

Seni seviyorum :)

Unknown dedi ki...

Konuyla çok alakalı değil ama sitede bulamadım :( Blogumuzda yorum yazanlar resim doğrulama koduyla karşılaşıyor bunu nasıl kaldırabilirim

Admin dedi ki...

@BeyazKitaplık,

Ayarlar / Yorumlar'a gelin.

"Yorumlar için kelime doğrulama gösterilsin mi?" sorusunun karşısındaki hayır butonuna tıklayın ve Ayarları Kaydet deyin.

Sorununuz çözülecektir.

Yorum Gönder

Anlayamadığınız yerleri lütfen yorum olarak belirtiniz. ''Buraya yorum yazsam ne zaman cevap verir ki? ... '' diye düşünmeyin zaten her dakika blogdayım ;) Sorularınıza elimden geldiği kadarıyla cevap vermeye çalışacağım.