24 Aralık 2010 Cuma

5
Blogger Tube | Blogger'da Youtube Teması

Gün itibariyle bloga uzun zamandır bir şeyler karalamadığımı farkettim ve hemen bir yazı yazayım dedim.Bu yazımda sevgili Dante Araújo'nun uğraşları sonuçları oluşturduğu bir blog temasını tanıtacağım.

Şunu söylemeliyim ki ücretsiz tema dağıtmasına karşılık, tema sahibi gerçekten çok güzel bir tasarım yapmış.Tabi bu temanın Youtube uyumlu çalıştığını belirtmem gerekir.Diyelim ki video-blog oluşturdunuz.Bunun için size göre en iyisi bu temayla beraber Youtube olacaktır.

Lafı çok uzatmadan sizlere o muhteşem temanın indirme linkini sunuyorum:

http://btemplates.com/2009/blogger-template-bloggertube/


5 yorum:

Selene* dedi ki...

Youtubeyle nasıl uyumlu yapıcam :S

Admin dedi ki...

@Selene*,

Senin uyumlu yapmana gerek yok zaten tema kendisinden uyumlu.Tek yapman gereken yazılara yani video koyacağın yazılara Youtube'dan videolara ait embed kodlarını alıp yapıştırmak ;)

Furkan Özden dedi ki...

Bir şey daha var. Videoyu sosyal paylaşım sitelerinde paylaştığımda. Thumnail olarak videonun bir resmi değilde Temayı yapan kişini koyduğubir resim çıkıyor. Resmin linkini değiştirdim ama hala aynı resim.

Admin dedi ki...

@Furkan,

Onu tam olarak hiç denemedim ama dediğin doğrudur.Çünkü sonuçta bedava bir hizmet ve bundan çok çok bir şey bekleyemeyiz sanırım ;) Fakat alternatif bir tema daha var onu da zamanım olursa yakında yayınlayacağım.

tKi dedi ki...

byga güzelmiş bi kaç editle tam istedigim gibi yapabilirim tşkkürler

Yorum Gönder

Anlayamadığınız yerleri lütfen yorum olarak belirtiniz. ''Buraya yorum yazsam ne zaman cevap verir ki? ... '' diye düşünmeyin zaten her dakika blogdayım ;) Sorularınıza elimden geldiği kadarıyla cevap vermeye çalışacağım.