1 Mart 2011 Salı

5
Blogger'da Blog Silmek

Hevesle başladığınız blogunuza bazı nedenlerden dolayı yazı bile yazmak istemediğiniz anlar olur.Bunun en önemli sebeplerinden biri de ziyaretçi çekememeniz, reklam gelirlerinizin iyi olmaması, yazdığınız blogu kendinizin bile yetersiz görmesi gibi sebepler olabilir.

Bu durumda blogunuzu silmek çok kolay.Ayarlar sekmesine geliyoruz.Geldikten sonra Blog Araçları' nın yanında Blogu içe aktar - Blogu dışa aktar - Blogu sil gibi linkler göreceksiniz.Blogu Sil'e tıkladıktan sonra gerekli işlemleri yaparak blogumuzu silmiş oluyoruz.






Blogunuzu bu yöntemle tamamen silmiş olmuyorsunuz.Blogger blogunuzu bir süre sonra siliyor.Fakat size silinmiş olarak gözüküyor blogunuz.Ayrıca Kumanda Paneli'ne girdiğiniz taktirde blogunıuzu da geri alabiliyorsunuz.


5 yorum:

EknCn dedi ki...

Teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Sildiğim blog ne kadar süre sonra tamamen siliniyor? Geri gelmemek üzere?

Admin dedi ki...

@2 mart 2012 10:25,

Blogun silinik gözükse de tamamen silinene kadar pasif durumda kalıyor. Tamamen silinmesi içinse sildiğin bloga hiç girmemen ve 2-3 hafta beklemen gerekiyor bildiğim kadarıyla. Tabi senin haricinde kimse silinen bloga ulaşamaz, silme anından itibaren.

.: Shzothren :. dedi ki...

Link verin nasıl silcez anlamadım ayarlar nerde yazıyo

Admin dedi ki...

@Shzothren,

http://i.imgur.com/IeO7Q.png

Yorum Gönder

Anlayamadığınız yerleri lütfen yorum olarak belirtiniz. ''Buraya yorum yazsam ne zaman cevap verir ki? ... '' diye düşünmeyin zaten her dakika blogdayım ;) Sorularınıza elimden geldiği kadarıyla cevap vermeye çalışacağım.